Uusi vuosi ja uudet kujeet... Olemme saaneet tavarat kannettua uuteen osoitteeseen ja täällä ne hakevat hiljalleen paikkojaan. Kiitokset kaikille, jotka ovat olleet muuttoapuna. Saimme pääosan tavaroista muutettua lauantaipäivänä (10. päivä), vaikka minä olin sairaana. Sunnuntaina tuotiin vielä yksi kuorma ja siivottiin Varikkotien asunto. Sielläkin on jo uudet asukkaat, se meni saman tien seuraaville.

Minä olen tosiaan vähän sairastellut, flunssapöpö on kaatanut minut petiin pidemmän kaavan kautta. Tänään on viimeinen sairaslomapäivä ja nyt alkaa olo olla taas sellainen kutakuinkin normaali. Kävin vielä lääkärissä ja sain antibiootit, se on varmaan alkanut tepsiä, nyt neljäs päivä kuuria menossa.

Aika paljon muuttotavaroita on vielä purkamattomana kaapeissa. En ole viitsinyt vielä niitä levitellä ympäri taloa, kun niin moni on aikonut tulla kylään. Esitellään nyt vieraille suunnilleen siistiä taloa ja kaivetaan vasta sitten tavararöykkiöt esiin. Siinä kun menee sitten taas oma aikansa ennen kuin tavarat löytävät omat kaappinsa...

Verhot puuttuu vielä ikkunoista, mutta muuten täällä on varsin kodikasta. Verhoillakaan ei ole mikään hätä, onhan meillä sälekaihtimet. Pitää asennella niitä sitten, kun niitä sattuu tulemaan tuolta muuttopusseista vastaan. Ja haluan rauhassa mietiskellä, että millaiset verhot mikäkin huone sitten tarvitsee.