Kun tuossa muutama päivä sitten kertoilin, että Minni saattaa saada uuden kaverin, niin tässä on hieman lisätietoa kaveriehdokkaasta. Olemme alustavasti sopineet, että käymme hakemassa meille norjalaisen metsäkissa Heinän, kunhan olemme muuttaneet uuteen kotiin. Heinä on todella ihanan näköinen valkoinen metsäkissaneiti. Ikää on neljä vuotta ja näyttelymenestystäkin tällä hienolla rouvalla on.

2163584.jpg

2163586.jpg

2163590.jpg

Tuon näköinen karvapakkaus meille siis on muuttamassa, kunhan akvaariot ovat ensin löytäneet omat nurkkansa ja muutkin huonekalut asettuneet suunnilleen paikoilleen.

Joulu painaa päälle ja suurin osa lahjoista on edelleen paketoimatta. Niille pitäisi varmaan tänä iltana tehdä jotain, ne tuskin kävelevät itsestään pakettiin. Huomenna ja ylihuomenna pitäisi jakaa nuo lahjukset ympäri maakuntaa.

Sinikin viestitteli juuri. Lupasin hoitaa hänen hevosensa 24.-26. päivä. Menen huomenna katsomaan hevot ja hommat käytännössä, kyllä minä niiden kanssa varmaan muutaman päivän touhuilen, vaikka alunperin oli kyllä tarkoitus, etten koko joulun aikana nosta päätäni tyynystä vaan otan pienimuotoiset talviunet. Ehdin sentään nukkua joka päivä kunnon päiväunet. :)